Cartographers-2

Top 10 spellen

Op zoek naar een leuk bordspel voor jezelf of iemand anders? De leukste bord- en gezelschapsspellen vind je hier in een top 10 overzicht. 

Leukste bordspellen

Een bordspel top 10? Er zijn zoveel verschillende spellen dat één top 10 niet genoeg is. Tegenwoordig zijn er veel meer bordspelvarianten dan je misschien kent. Zo zijn er spellen speciaal voor 2 spelers of moet je juist samenwerken in plaats van tegen elkaar spelen. Ben je op zoek naar een bordspellen top 10 voor volwassenen of juist een bordspellen top 10 voor het hele gezin? Of je nu beginner bent of al langer speelt, hier vind je de top 10 spellen voor jou. Deze lijstjes zijn ook heel handig om te gebruiken als je opzoek bent naar cadeau inspiratie. 

Heb je nog een tip voor ons? Of is er een spel dat we echt nog moeten spelen? Dan horen we het graag! Stuur dan een e-mail naar info@despelreporter.nl.

Spiel review

Elk jaar in oktober wordt in Essen het grootste bordspellenevent van de wereld georganiseerd. Vorig jaar ging het evenement niet door vanwege corona, dus voor mij was dit het eerste echte bordspellenevent ooit. In dit eventverslag neem ik je mee met mijn ervaringen.

Lost ruins of Arnak expedition leaders-1
Spiel Essen 2021

Recente artikelen